maanantai 28. kesäkuuta 2010

Hellemekko lomalaiselle

Onnistumisen iloa! Olen kokeillut kerran aiemmin tehdä kuminauharypytystä huonoin tuloksin, mutta Muruhutun ja Makamarr-blogien inspiroimana yritin uudelleen. Ja johan onnistui. Rullasin kumilangan aika tiukasti puolaan ja se oli ehkä se ratkaiseva tekijä.



Kangas on ohutta trikoota (kangasvalinta tietysti myös helpotti rypyttymistä) ja mekko mallia leikkaa, huolittele, leikkaa vähän lisää. Hienoa huomata, että aika pienellä vaivalla ja rahalla (tässä on käytetty äidin varastoista saatua kangasta) saa aikaan jotain käyttökelpoista. Joskus on kiva tehdä kaavojen ja ohjeiden mukaan, mutta kaikenlaiset kokeilutkin voi olla tosi palkitsevia.

Olen saanut uusia lukijoita, hauskaa! Kiitos siis teille kaikille motivoinnista =)

3 kommenttia:

  1. Ihana! Just työn alla samalla idealla tytölle mekko, myös Makamarrin ja Muruhutun inspiroimana. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva tuli! Tuo on kyllä ihan huippu kesämekkomalli ja hinku olisi päästä tekemään omalle tytöllekin tuollainen. Itselleni ostin viime kesänä samalla idealla tehdyn mekon joltain kotimyyntikutsuilta (hölmönä maksoin vielä ihan liikaa) mutta siinä olkaimet on huonoilla kohdilla, valuvat aina. Kerran niitä jo korjasin mutta vieläkin täytyy parannella. Parempi tulisi varmasti jos tekisi itse koko mekon alusta loppuun :).

    VastaaPoista
  3. Oi miten kaunis <3 Ihanan kesäinen hellemekko!
    Ja miten paljon kaikkea ihanaa oletkaan tehnyt!!!
    En ymmärrä miksei kaikkia aiemmin tekemäsi ihanuuksia ole päivittynyt lukemieni blogien listalle.

    VastaaPoista