perjantai 22. lokakuuta 2010

Sienisatoa

eli pari paitapuseroa Rousku-kaavalla. Rousku-paitapuseron kaava on Ottobre 4/2010-lehdestä. Tein ensin kaavalle uskollisen paidan, mutta se oli tytön päällä aika leveä ja helmasta lyhyt. Ihan ok, mutta kaava huusi muutoksia ainakin toisen tytön paitaan.



Noh, seuraavaa paitaa kavensin hieman, pidensin helmaa ja hihoja, tein taskut ja lyhensin nappilistaa. Ja eihän se sopinut toiselle tytsylle vieläkään. Joku ei vaan ollut kohdillaan: malli tai kankaan väri ei pukenut ollenkaan. Neiti E sai siis kaksi uutta paitaa. Kangas on kasaria, ja toiminut edellisessä elämässään makuuhuoneen verhoina. Jälkimmäiseen paitaan leikkasin huomaamatta etukappaleen kaarrokkeen kohdasta, jossa aurinko on haalistanut väriä aika lailla.



Pattern for these two shirts is from Ottobre 4/2010-magazine. I was supposed to do two similar shirts to my girls but I had to make some changes after first one. I think this pattern is too wide and a bit too short. So the shirt nro 2 is modified a lot. And still it wasn't good. This model or the fabric just didn't work with my other daughter, so Miss E just got two new shirts.
The fabric is recycled and it used to be curtains back in eighties.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti