keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kevättä odotellessa

Alkuvuosi tuntuu lähteneen hitaanlaisesti liikkeelle käsitöiden suhteen. Tai ehkä se vain tuntuu siltä nyt, kun neulominen on vallannut ajatukset ja kädet toimii vielä aloittelijalla hitaasti. Keskeneräisenä lattialla pyörii Novitan Bambusta tekeillä oleva tiskirätti. Tai mieluummin keittiöliina, koska se kuullostaa hienommalta. Löysin Tallinnan Prismasta alennuksella ihanan pirteää pinkkiä lankaa. Kerän hinta oli 1,50, joten oletan että se oli halpaa, vaikka en tiedäkään mikä on normihinta Suomessa..



Molemmille tytsyille tein pipot samalla ohjeella kuin aiemmankin. Myssyt ovat olleet jo kovassa käytössä ja muotokin on ehtinyt vähän lörpähtää. Mutta on ne kyllä aika kivat.



Eilen postilaatikkoon oli tullut Juju-kerhon kuukaudenkirja, Joka tyypin Kaavakirja 2. Tykkään tosi paljon kirjan ideasta. Kirjaan on koottu yksiin kansiin hyvin perusjuttuja ja ideoita, joista on helppo lähteä liikkeelle. Pidin siis suunnittelupalaverin itseni kanssa ja löysin kirjasta jo monta toteuttamiskelpoista vaatetta.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo sama kirja, oon tykänny paljon!

    VastaaPoista
  2. Kirja tosiaan inspiroi miettimään, että voisi tehdä itsellekin taas vaihteeksi jotain!

    VastaaPoista