sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Keväthame

Olen julistanut itselleni kankaanostokiellon, joten eilen illalla tuhosin vielä kangasvarastoja yhden hameen verran. Malli on uskollinen ystäväni Market skirt. Hame on paitsi helppo, mutta myös siitä kätevä, että se menee päällä suht pitkään. Alle voi laittaa tyllialushameen muuttamaan ilmettä vielä juhlavammaksi. Olen tehnyt tätä hametta likoille kausihameeksi, esim. viimeksi joulujuhliin.Pilkkukangas on Iinulta ja muut Eurokankaasta.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi sinulla, kauniita ompeluksia! Kuten tämä hame :) ! Tuota kaavaa pitää kyllä itsekin joskus kokeilla, vaikuttaa niin kivalta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! Tämä on kyllä ehdottomasti mun suosikkimalli, sopii hyvin tehtäväksi silloin, kun jotain tekisi mieli ommella, mutta kuitenkaan jaksaisi aloittaa mitään isotöistä.

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäinen hame! Kivannäköinen malli! Oon jo jonkin aikaa etsinyt kivaa kaavaa just tän tyyppiselle hameelle ja nyt sen taisin sit löytää. Vieläkö sais jostain aikaa ommella...

  VastaaPoista
 4. Ihanasti olet yhdistellyt kolmea näin erilaista kangasta! Kesäpäiviä odotellessa, tämähän ihan kutsuu nurmikolla hyppelemiseen =)

  VastaaPoista