maanantai 19. huhtikuuta 2010

Operaatio Paulakukka

Paulakukka-trikoota olen ostanut Triteksiltä tässä kauniin hempeässä värissä. Tässä on pieni yöpaitakankaan leima, mutta koska mä rakastan tätä kuosia, en halunnut piilottaa sitä kokonaan peiton alle. Siispä tein ensin "sunnuntai-paidan". Arkipaitanahan tämä olisi todennäköisesti ensimmäisen käyttökerran jälkeen mustikkakiisselitahroissa.. Paita on tehty Ottobren Night Owl-kaavalla ja ihan perusompelusta, kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan vaikka farkkujen kanssa.Sitten tein likoille yökkäritopit ilman kaavaa.Toisaalta tekisi mieli tarttua johonkin haastavaan ompelutyöhön kiinni, mutta toisaalta taas on kivaa kun saa nopeasti valmista aikaiseksi. Odotin kovasti uutta Ottobrea, mutta ei siellä ainakaan heti mikään malli inspannut täysillä. Mitä mieltä te olitte uusimmasta Ottobresta? Onko teillä joku malli jo työlistalla?

3 kommenttia:

 1. Kivoja! Tykkään myös tuosta kuosista. Uusimmassa lehdessä oli muutama mitkä kutkutti ompelemaan. Mutta mulle käy usein niin että löydän aikani kypsyteltyäni vasta ne jutut jotka oikeasti iskee itelle.

  VastaaPoista
 2. Minä poimin Ottobresta violetin pellavatunikan, sen "kirahvitunikan" (jos löytyy kivat kankaat) ja joku mekkokin oli kiva. Ja ne kesähatut. Jos olisi poika, niin kotitakin kaveriksi tekisin sen nepparilistallisen paidan jostain Marimekosta. Mutta ei kai nyt ihmeitä. Niin paljon on kivasta kankaasta kiinni.

  -Paula

  VastaaPoista
 3. Niinhän se usein taitaa mennä, että joku kangas sitten tuo mieleen kivan mallin minkä sitten näkee mielikuvissaan jo valmiina. Kieltämättä ne hatut oli kiva juttu, ajattelin tehdä likoille lippikset. Ihania lippiksiä on ollut monella jo blogeissa näytillä.

  VastaaPoista