keskiviikko 13. lokakuuta 2010

VihdoinkinTämä tunika on ollut työn alla turhan kauan. Kaava on Ottobre woman 5/2010-lehden Lana neulemekko. Ajattelin heti lehden ilmestyttyä, että malli on kiva toteutettavaksi, mutta sopivaa villaneulosta ei tahtonut löytyä millään. Lopulta tein kompromissin ja otin Eurokankaan palalaarista tätä mustaa neulosta. Sen lisäksi vaate roikkui kuukauden puolivalmiina odottamassa isnpistä. Mutta lopputuloksesta tykkään. Malli toimii hyvin kapeiden farkkujen kanssa. Kuvassa tunika näyttää leveältä, mutta kuvakulma vääristää totuutta. Päällä se on sopivan kapea.

Pattern for this tunic/dress is from Ottobre woman 5/2010-magazine. It took a long time to got this done. First I didn't find the fabric I wanted and I had to make a compromise with it. Then I just didn't feel like sewing, so the tunic hung unfinished over a month. But now it's ready and I'm really satisfied. The model is nice, even the picture makes it look a bit too wide.

4 kommenttia:

  1. Kiitos! Vaate on myös tosi mukava päällä ja pääntien laskokset on kiva yksityiskohta. Tykkään paljon mallista.

    VastaaPoista
  2. On aina kiva lueskella, että joku malli on hyvä! Katselin samaa mallia Ottobressä ja nyt tulee ehkä toteutettuakin :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun kerroit tunikasta ja siitä, että olt ollut tyytyväinen siihen. Minulla on sama lehti ja olen miettinyt jo tovin, josko kokeilisin tuota kaavaa.

    VastaaPoista