lauantai 13. marraskuuta 2010

Lisää materiaalia..

..niin kuin sitä ei olisi jo riittävästi. Mutta koska olen jo pitkään himoinnut reissua Triteksille Tampereen Tesomalle, niin täytyihän sieltä jotain myös ostaa.Kasan ylimmäinen on kivaa ohutta trikoota, ihastuin sen perhoskuviontiin. Tästä aioin tehdä liivimekon, jonka kaava oli uudessa Ottobressa.
Punainen on ihanan tuntuista bambujoustista. Vadelmanpunainen ja liila trikoo on peruskamaa paitoihin ja alimmainen musta on mulle itselle. Siitä on tarkoitus tehdä monikäyttöinen mekko ja otinkin siksi vähän paksumpaa trikoota, että pysyy sitten paremmin kuosissaan.Triteksillä on mahtavat resorivalikoimat, mutta otin maltillisesti vain kolmeä väriä. Yhteensä tämä satsi tuli maksamaan viisikymppiä ja verrattuna reissuihin Eurokankaaseen se on silkkaa säästöä. Tai ainakin melkein. Toisaalta ihan hyvä, ettei siellä nyt ollut ihan niin paljon mun makuuni olevia kankaita, ties kuinka monen kassin kanssa mä silloin olisin kotiutunut. Samalla kävin muuten Pispalassa Ompelijanmaailmassa ostamassa lähinnä lankoja. Todella hyvä palvelu ja hyvät hinnat.

2 kommenttia:

  1. Harmi että tuo Triteks on niin pitkällä, monelta kuullut/lukenut että siellä on hyvät valikoimat joita ei hinnalla ole pilattu. Joutuu tyytymään Eurokankaaseen ja nettiputiikkeihin...

    VastaaPoista
  2. Onneksi Eurokankaastakin tekee välillä edullisia löytöjä.

    VastaaPoista