sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Parin viikon saldo

Taas on meillä sairasteltu, eikä kaiken hässäkän päälle ole paljon motivaatiota riittänyt ompeluun. Mutta jotain sentään käsityörintamalla:
Neuloin pipon itselleni. Hyvä tuli. Malli oli Suuren Käsityölehden uudesta numerosta, jossa oli tosi kivoja, helppoja asustemalleja. Toinen Keijukaissukkapari on melkein valmis.Tänään tein kaksi peruspaitaa joulupukin tuomista kankaista. Kaava on Ottobren 6/2009 Night Owl, kokoa 122 cmm. Tytöt ovat kasvaneet pituutta niin, että kaikki vaatteet alkavat näyttämään pieniltä. Nyt pitäisi jaksaa tehdä urakalla näitä peruspaitoja + hameita ja leggareita.

Illalla tehtiin likkojen kanssa ensimmäinen yhteinen ompelujuttu, Herra Pöllö. Ensin valittiin kankaita ja ideoitiin pöllöhahmo. Tytöt saivat itse ommella ompelukoneella äidin sylissä istuen ja voi että se meni hienosti. Reilu tunti hurahti suuren innostuksen vallassa!

9 kommenttia:

 1. Olettepa tehneet suloisen pöllön!

  VastaaPoista
 2. Voi mikä pöllö :D, ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska pöllö!

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen paita ja hauska pöllö!

  VastaaPoista
 5. Voi Herrä Pöllö on ihana! Ihanaa, että teette lasten kanssa yhdessä. Odotan kovasti, että oma tyttö kasvaa, jotta voidaan tehdä käsityöjuttuja yhdessä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Herra pöllö onkin jo reissannut kaksi päivää päikyssäkin mukana. Huomasin että likkojen kanssa voi tehdä jo vaikka mitä, ja he todella nauttivat siitä yhdessä tekemisestä ja valmiin näkemisestä. Eikä niiden saumojen tarvitse olla niin justiinsa, tärkeintä on tekeminen.

  VastaaPoista