tiistai 21. kesäkuuta 2011

Postia!Kesälenssu-potilaalle oli tänään postilaatikossa luettavaa! Löysin ihan mahtavan kirjakaupan netistä, nimeltään The Book Depository. Edulliset hinnat, mieletön valikoima käsityökirjoja ja ilmainen toimitus. Lisäksi lähettävät näköjään nopeasti, vaikka kaikkia tilattuja ei saisikaan samaan toimitukseen. Pari kirjaa on vielä tulossa, mutta tätä ehdin jo mielenkiinnolla selailla.

Viikko on mennyt enemmän ja vähemmän sairastellessa. Virkkaaminen on siitä kivaa, että keskeneräisen työn voi ottaa aina esiin kun siltä tuntuu. Viikonloppuna syntyikin monta isoäidin neliötä ja kokeilin myös säilytyskopan/pussin/mikä ikinä tekemistä. Revin vanhasta verhosta kudetta ihan testimielessä ja ohje löytyi muistaakseni jostain alkuvuoden SK-lehdestä.Mies kysyi ensin tämän nähdessään, että mikä se on ja kuullessaan vastauksen kysyi vielä "ööö, minne sä aiot sen laittaa?". No, en varmaan sitten mihinkään kovin keskeiselle paikalle..Taidan tehdä seuraavan trikookuteesta.

3 kommenttia:

 1. :D Miehellesi.
  Kiitos loistavasta linkistä. Pitääkin heti käydä katsomassa löytyykö mitään ja taatusti laitan kirjanmerkkeihin.

  VastaaPoista
 2. Tätä ei EHKÄ olisi kannattanut käydä lukemassa :D

  VastaaPoista
 3. Tänään sain loput kaksi kirjaa tilauksestani ja olen jo käynyt katselemassa uusia tilattavia..On siellä vaan niin ihania kirjoja, eikä pelkästään käsityöpuolella.

  VastaaPoista