maanantai 15. maaliskuuta 2010

Kukkaroi..

Monesta blogista katselin ihania valmiita tuotteita ja utelin ohjeita ja vihdoin uskaltauduin kokeilemaan itse. Kukkaroita. Tässä niitä nyt on kolme kappaletta. Ei tässä vielä olla Marimekkoa haastamassa, mutta ihan hauskaa näpertämistä ja yllättävän nopeaa hommaa. Vähän hankalaa tosin tuo kehyksien puristaminen, ne tuntuu vääntyvän tosi helposti.Kehykset on Ideaparkin Sinellistä ja ne on kooltaan 8 cm. Olisin halunnut ostaa vielä lisäksi pienempiä kehyksiä, mutta siellä ei ainakaan ollut. Niistä saisi tosi kivoja pikkulahjoja lapsille.Kankaat ovat Eurokankaasta ja Kodin Ykkösestä, vuorikankaat Iinulta.


Lisäys: Mahtavan hyvä ohje löytyy Pientä kivaa -blogista. Ensimmäisen teosta kun suoriutuu, niin tekoniksit hoksaa jo aika hyvin. Mimmusen blogista sain vinkkiä kehyksien laittoon.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Saitko mistä ohjeet pussukoiden tekoon? Nuo olisivat aivan superihana lahjaidea :)
  Aivan ihanan värsiä kyllä kaikki!

  VastaaPoista
 2. Lisäsin tekstiin vielä pari linkkiä, josta löytyy hyviä ohjeita. Pakkohan noita on tehdä lisää =)

  VastaaPoista
 3. suloisia kukkaroita! Mä joskus kauan sitten yritin tehdä noita ilman ohjeita epäonnistuen...kiitos linkeistä, jospa vaikka uskaltautuisin taas kokeilemaan :-)

  VastaaPoista
 4. Nää pussukatkin tosi kivoja,ihanat kangasvalikoimat. Mulla on myös pari "ripaa" ostettuna, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista