keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Kesää kohti

T-paitavajeeseen piti tehdä helpotusta, joten tein pari paitaa Triteksin kankaista. Mallina on Ottobren 3/2009 Rosalind T-paita.Tein ensin vasemmanpuoleisen paidan ja kun olin saanut sen mielestäni valmiiksi, huomasin että olin unohtanut kokonaan ommella hihan kuminauhapoimutuksen, joka kuului alkuperäiseen malliin. Ottobren mallissa paidassa oli siis puhvihihat. Mutta koska hihat olivat tosi kauniit ilmankin, jätin kuminauhat laittamatta toisessakin paidassa. Näissä molemmissa paidoissa trikoo on ohutta ja hyvin laskeutuvaa Nansoa, joten tuon malliset hihat istuu nätisti.Yksivärinen paita kaipasi jotain koristetta, joten kopsasin kukan mallin samalta kaava-arkilta ja ompelin sen väriläiskäksi.

2 kommenttia:

  1. Ei voi olla totta, sinun omepelemisista tietämättäni olen tehnyt melkein identtisen pilkkuhupparin! Se on vaan väriltään vaaleansinivalkoinen.

    Huojentavaa, että nuo puhvihihojen poimutukset voi jättää poiskin ja näyttää silti hyvältä. Ehkä uskallan itsekin yrittää noiden teepaitojen ompelua, kun poimutukset trikoolle on murheenkryynini. Kivoja, kesäisiä paitoja!

    VastaaPoista
  2. Blogistani löytyy sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista