keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Vihreää

Kerttu-tunikan kaava on Ottobren numerosta 1/2009 ja kokoa 110 cm. Kiva malli ja tällä voisi tehdä kevätjuhlamekotkin myöhemmin. En tosin ole vielä ehtinyt nähdä tätä päällä, joten lopullisen tuomion kaava saa vasta sen jälkeen. Ainakin mallissa näyttäisi olevan reilun kokoiset kädentiet, eli alle mahtuu hyvin vaikka pitkähihainen trikoopaita. Ihan pelkässä mekkokäytössä kaavaa tarvitsee varmasti muokata ja tunikahan tuo onkin varsinaisesti nimeltään.Kodin Ykkösestä ostamani pallokangas sopii ihanasti yhteen Eurokankaasta huvikseni ostamani ruusukankaan kanssa ja lopputulos on raikkaan keväinen. En saanut kuvaan oikeaa värisävyä tuolle vihreälle pallokankaalle ja sen sävy onkin luonnossa kirkkaampi.

5 kommenttia:

 1. Tosi ihana ja oikeassa olet, ihanat värit! Mä niin haluaisin noita pallokankaita. Onkohan ne jo loppuneet, kun mainoksesta on jo aikaa...

  VastaaPoista
 2. Upat värit kerrassaan! Nuo kankaat sopivat kyllä loistavasti yhteen! Oi miten suloinen mekko!

  VastaaPoista
 3. Ai että, tykkään! Mä olen ihan vihreähullu ja ruusuhullu :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne!
  Riikka: Pallokangas on (Treen) Turtolan KodinYkkösestä ja kun siellä kävin viimeksi viikko sitten, niin ainakin korallinpunaista palloa näytti olevan kokonainen pakka. Kannattaa siis käydä tsekkaamassa jos siellä päin liikut.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana myös tämä mekko! Taitaa olla kesä tulossa, kun silmät kiinnittyy erityisesti mekkoihin;)

  VastaaPoista