sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

My first Amy Butler..
Kummitytön 1 v. syntymäpäivälahjaksi tein uudesta Ottobresta (4/2010) Jänönheinä-tunikan ja pariksi Lime-trikoohousut Ottobresta 3/2010. Molemmat ovat kokoa 86 cm.
Tunikaan ostin super-kaunista Amy Butlerin ruusukangasta, hihojen ja kaitaleiden kirkkaanvärinen pallokangas on Jenean Morrisonin suunnittelemaa. Molemmilla on aivan ihania kuoseja.
Tunikasta tuli juuri niin iloisen värikäs kuin halusinkin.
Trikooleggarit on vajaamittaiset ja kuminauhan sijaan laitoin vyötärölle resorin. Lopputuloksena siis kaikenkaikkiaan kovin kesäinen setti.


Kuva / picture www.amybutlerdesign.com

I made this set to my goddaughter for 1-year birthday present. Beautiful rose fabric is from Amy Butler's Love collection and I really love it. The fabric in sleeves is designed by Jenean Morrison and what great fabrics she has too. The tunic is just as colourful as I wanted it to be. Patterns are from Ottobre magazines: tunic is from latest issue 4/2020 and trousers from 3/2010.

7 kommenttia:

 1. Ihanat! Tuo tunika on ihan ylisöpö. Itsekin mietin kelle sen voisi ommella, kun omille lapsille se ei enää mahtuisi.

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanat! Todella kaunis tunika ja upean kangas! Sopii niin hyvin juuri tuohon.

  VastaaPoista
 3. Wau! Ihana tunika ja niin ihanan pirteä kangas!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Mä olen niin rakastunut tuohon kankaaseen, onneksi sitä jäi vielä jäljelle niin saan siitä itselleni meikkipussin.

  VastaaPoista
 5. Todella ihana tunika! Ja leggarit sopivat somasti kaveriksi.

  VastaaPoista
 6. Tekemäsi tunika on kyllä niin kivan näköinen, että minun pitää metsästää tuo kaava käyttööni. Harmi vain kun ei ole tyttöjä perheessä(kaksospojat kyllä löytyy), mutta onneksi suvusta löytyy pieniä prinsessoja.

  VastaaPoista