lauantai 31. heinäkuuta 2010

Mulle kans

Jotain itselle! Suuri Käsityölehti nro 4/2009 löytyi kaava tähän puseroon.Trikoo on Kangas-Riitan palalaarista kympillä. Kaava oli yksinkertainen, vain yhdet etu- ja takakappaleet + nauhakuja- ja muotoilukaitaleet. Nauhakujassa on ohuet satiininauhat kivana yksityiskohtana.

Something for me! Pattern is from Finnish magazine Suuri Käsityölehti and it's very simple. Thin satin ribbons are a cute detail. Tricot is a bargain from local fabric shop.
Yesterday I find some great fabrics in good price (picture below). I'm going to sew some basic clothes to my girls for autumn.
Nämä kankaat ovat hyviä löytöjä eiliseltä kauppakierrokselta. Pengoin Eurokankaan palalaatikoita ja pitkästä aikaa löysin sieltä kivoja kuoseja. Oikeanpuolinen on collegea, lintukangas ohutta puuvillaa ja hauska peurakuosi napakkaa trikoota. Nyt lomien jälkeen kun koittaa taas arki, niin olisi tarve tehdä näistä peruspaitoja likoille päikkyyn.

Edit: tässä vielä kuva paidasta päällä NorppaStiinan toivomuksesta:

3 kommenttia:

  1. oi,toi peurakangas on ihanaa <3

    VastaaPoista
  2. Ihana paita! Voitko laittaa kuvan miltä se näyttää päällä? Olen halunnut kokeilla tuota ja olis kiva nähdä millainen se on oikeasti päällä. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva paita,,pitää lähtee kirjastoon lainaa käsityölehti ja tehdä tollainen paita :)

    VastaaPoista