lauantai 21. elokuuta 2010

Syksyinen tuulahdusNyt mä olen innostunut tekemään vaatteita itsellenikin oikein toden teolla. Tänään sain valmiiksi tunikan, jonka malliin sain inspiksen Cutie-blogista. Kaava on SK 1/2009-lehdestä ja kaava on odottanut käyntiä Triteksille että saisin sopivaa trikoota. Sain kuitenkin siskolta (terkkuja Hovimäkeen!) pari viikkoa sitten ison palan hänelle tarpeetonta kangasta ja ajattelin että tämähän se varmaan taipuu tunikaksi. Ja näinhän se teki. Kangas on ohutta puuvillaa ja laskeutuu nätisti. Lyhensin kaavaa ja nyt se sopii tosi hyvin kapeiden farkkujen kanssa. Nyt pitäisi olla livekuva, mutta ei ole.
Malli on hyvä ja kiva ommella, joten tällä tulen varmaan tekemään vielä sen trikoisenkin version.

I've really got excited to sew clothes for myself too. Today I finished a tunic which is really nice with skinny jeans. I got this thin cotton fabric from my sister and it's quite suitable for this pattern. The pattern is from Finnish magazine Suuri Käsityölehti no. 1/2009. In magazine the original was made of jersey and it was a dress but the pattern turned nicely to a cotton tunic. This model is great and I'll probably sew a new version soon of another fabric.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana!! Tykkään tosi paljon. kaunis kangas.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva! Mulla on ollut suunnitelmissa tehdä toinen tälläinen just lyhennettynä, jotta vois käyttää farkkujen kanssa. Tällä hetkellä suunnitelmia tuntuu olevan vaan niin älyttömästi eikä ompeluaikaa tunnu löytyvän...

  VastaaPoista
 3. Tosi kivannäköinen tunika! Käypä katsomassa blogiani, siellä on sinulle jotakin... :)

  VastaaPoista
 4. pst.. löydät tunnustuksen blogistani sinulle..

  VastaaPoista
 5. Tunika onkin jo päässyt ahkeraan käyttöön, on kyllä hyvä malli ja toimii varmasti erilaisten kankaiden kanssa hyvin. Ja kiitos tunnustuksista, palailen oman listani kanssa asiaan =)

  VastaaPoista