maanantai 16. elokuuta 2010

PeuravaaraLomien jälkeinen elämä on vaatinut hieman totuttelua, enkä ole jaksanut ommella pitkään aikaan (= moneen päivään..). Viime viikolla sain kuitenkin tuhottua uusimpia kankaita parin päikkyhupparin verran. Talokuosi on collegea ja peurakangas joustavampaa ja ohuempaa trikoota. Molemmat Eurokankaan palalöytöjä, eli hinnaksi per paita tuli n. 4 €. Ei paha ollenkaan. Kaava on muokattu jostain vanhasta Ottobren peruspaidan kaavasta. Lisäsin molempiin huput ja toiseen halusin kokeilla resorikanttia hupunreunaan. Koko on 110 cm.Heinäkuun puolella tein nämä pussukat.Ruusukuvioisessa meikkipussissa on sisällä kernivuori.Likat halusivat omat penaalit ja valitsivat itse nahan. Samanlaiset yllättäen..Kovassa käytössä ovatkin jo olleet.
Hei vielä kysymys loppuun: onko kellään vinkkiä mistä saa hyvään hintaan saumurinlankoja?

Life after holidays has been a bit tiring and It's been difficult to got anything done. But last week I sew two basic hoodies. The shirt pattern is originally from Ottobre-magazine but I modified it little, e.g. added a hood. Both shirts are size 110 cm. Fabrics were not expensive and the total cost per hoodie is about 4 euros. That's not bad at all!
Last month I made something small: one purse from lovely Amy Butler rosefabric and two leather pencil cases to my girls.

6 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita :)
  Ompelijanmailmasta saa tietääkseni edullisimmat saumurilangat 2€/rulla(ainakin ennen ollut tuohon hintaan). Heillä liike tampereella pispalassa mutta nettikaupasta saa myös tilata.

  VastaaPoista
 2. Mä katoin Turun Eurokankaassa tuota mahdottoman suloista peurakangasta, mutta en sit ostanu, kun ne palat oli ihmeellisesti kellastunu reunoista... Mutta ihanaa se on ja ihanalta näyttää vaatteena! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ja Kerttu: hyvä kun vinkkasit Ompelijanmaailmasta, täytyy käydä täydentämässä lankavarastoja Pispalan suunnalla.

  VastaaPoista
 4. Täytyy vielä tulla tunnustamaan nolouteni. Ilmeisesti tuon peurakankaan pohjaväri vaihtelee valkoisesta kellertävään? Ja ne pakan reunat on jollain kellertävällä aineella käsiteltyjä...? Hmm, kun trikoo ei oo vielä kovin tuttu itelleni materiaalina, niin tulee vähän hassuja tulkintoja tehtyä välillä... Ooops. :D

  VastaaPoista
 5. Saara: mä en huomannut ainakaan pohjavärissä kellertävää, mutta voihan siinä reunassa jotain olla. Ja tuohon hintaan kannattaa tietysti hyvä kangas ottaa, ei se reunassa mitään haittaa.

  VastaaPoista