lauantai 30. lokakuuta 2010

Helpotusta housupulaan

Tytsyt kasvaa niin kovalla tahdilla, että vanhat housut alkavat väistämättä näyttää ihan liian lyhyiltä. Yhdet velourhousut saivat jatkoaikaa uusilla resoreilla ja piristystä satiininauhoilla.




Toiset housut on tehty vanhalla kunnon Saimi-kaavalla (Ottobren numeroa en muista) ja kankaana liila college-neulos. Nyt tein kokoa 116 cm ja lisäsin vyötärölle resoriin nauhakujan. Kerrankin resori on tasan saman väristä kuin housukangas.




Ottobren 1/2020-numerosta otettujen legginssien kaava näytti tosi kivalta päällä! Ruskeasta velourista tehdyt leggarit on tietysti myös ihanan pehmeät. Eurokankaan velourin ostin sopimaan aiemmin tehtyjen tunikoiden pariksi. Mallin lahkeissa olevat laskokset on hauskan näköiset. Koko näissäkin leggareissa on 116 cm.
Edit: No nyt lipsahti tekstiin jo aikamoinen ennustus... kaavahan löytyy tietty Ottobren numerosta 1/2010...



Ompelupöydällä odottaa vielä sammarit valmiiksi leikattuna, toivottavasti saan ne viikonlopun aikana valmiiksi.

5 kommenttia:

  1. Hyvä idea tuo resoreilla jatkaminen!

    VastaaPoista
  2. Tulevaisuuden legginssit vuodelta 2020 :)

    Näyttävät kyllä tosi kivoilta. Oliko vuosi oikeasti 2002 vai? Voisin yrittää kirjastosta jossain vaiheessa metsästää...

    VastaaPoista
  3. Jep jep, mulla oli katse liian pitkällä tulevaisuudessa.. Oikeastihan vuosi on 2010, viime kevään Ottobresta on siis kyse. Hyvä kun Nina huomasit, täytyy korjata =)

    VastaaPoista
  4. Voi kuinka kivan näköisiä. Mulla jää noiden housujen ompelu aina paitsioon. Paitoja ja tunikoja tekee vaikka muille mutta niiden housujen tekeminen tökkii jostain syystä...

    VastaaPoista
  5. Varsinkin noi ruskeat legginssit, malli taisi olla nimeltään Ruusunnuppu, on aivan ihanan näköiset päällä. Suosittelen todellakin kokeilemaan. Vaikka täytyy myöntää, että Ottobren työohje ei ihan täysin auennut mulle. No hyvät tuli anyway.

    VastaaPoista