sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Valmis!

Kyllä tää vielä tykkää ommella. Ja kyllä tällä on pää täynnä ideoita, joita olis kiva tehdä ja toteuttaa. Mutta kun just nyt tällä on vaan niin kauheesti kaikkea muuta. Tällä on uusi kasvihuone, tää tekee pihahommia ja sit tää käy paljon lenkillä. Ja töissäkin pitäis käydä. Mutta kyllä tää vielä saa jotain valmiiksikin.Mekon kangas on Euronkankaan palalaatikon löytöjä. Kaava on SK 1/2011 vähän muunneltuna ja kokoa 36-38. Mekko oli puolivalmiina noin 2 kuukautta, kun tekeminen tyssäsi alkuperäisessä mallissa olleeseen vyökaitaleeseen. Ei vaan mitenkään toiminut mulla, ihme lörppö koko vyö. Jätin homman hautumaan, kunnes keksin/sain aikaiseksi laittaa vyötärölle satiininauhan sauman peitoksi. Ihan ok, mutta ei mikään superkaava. Tuskin tulee tehtyä toista samoilla kaavoilla.

Aurinkoista alkukesää!

2 kommenttia:

  1. Olen katsellut tuota samaa kaavaa ja juuri eilen taas sitä ihmettelin ja mietin tuota vyötäröä. Ihanan mekon sait siitä tehtyä. :) Ehkä minäkin jonain päivänä saa aikaiseksikin pelkän haaveilun sijaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Kannattaa mittailla kaavaa sieltä sun täältä. Kaula-aukosta tuli aika avonainen mun makuuni, näin jälkeenpäin ajateltuna olisin voinut KE:n kohdalta muutaman sentin nostaa.

    VastaaPoista